Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι και παιδίατροι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay. Mε πολυετή εξειδίκευση στην προστασία από τη UVακτινοβολία, η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματος UVB/ UVA, ακόμα και από τις μακρές UVA, 2 φορές υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι συνθέσεις της σειράς είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και παιδιών. Είναι εμπλουτισμένες με Ιαματικό Νερό της LaRoche-Posay και σχεδιασμένες κάτω από ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και ανοχή.
NΕΟ ANTHELIOS ΒΑΒΥ LOTION SPF 50+
Το δέρμα των βρεφών είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και εύθραυστο, δεν έχει αναπτύξει ακόμα την ικανότητα να αμύνεται στις εξωτερικές επιθέσεις και ούτε έχει εκτεθεί ποτέ στις ακτίνες UV. Οι παιδίατροι και δερματολόγοι είναι κάθετοι:  τα βρέφη και παιδιά κάτω των 3 ετών δε θα πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο. Ακόμα και στη σκιά, η υπεριώδης ακτινοβολία αντανακλάται από το νερό, την άμμο και από το δάπεδο της παιδικής χαράς, γι’ αυτό και τα παιδιά χρειάζονται καπέλο, μπλούζα και γυαλιά. H La Roche-Posay, με πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος, ακόμα και σε συνθήκες τυχαίας έκθεσης, δημιούργησε το νέο ANTHELIOS ΒΑΒΥ LOTION SPF 50+.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη La Roche-Posay στην Ελλάδα (Loreal U&A, Suncare, Νοέμβριος 2014), οι μητέρες βρεφών και παιδιών φοβούνται αρκετά περισσότερο τον ήλιο και τους κινδύνους του σε ποσοστό 78% έναντι 70% του μέσου όρου των γυναικών που δεν είναι μητέρες και γι’ αυτό αναζητούν την απόλυτη προστασία και τη μέγιστη ασφάλεια για τα μωρά τους.
Ξεκινούν να χρησιμοποιούν την αντηλιακή προστασία, από νωρίς την Άνοιξη στην πόλη, και συνεχίζουν μέχρι και το Φθινόπωρο. Με κίνητρο τους να προσφέρουν την υψηλότερη προστασία με συντριπτικό ποσοστό 98%, οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες επιλέγουν αντηλιακά με δείκτη προστασίας SPF 50+ και ταυτόχρονα, θέλοντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια, το 97% αναζητά μια σύνθεση που να είναι δερματολογικά ελεγμένη.
Μέγιστη προστασία. Μέγιστη Ασφάλεια.
Για να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του βρεφικού δέρματος, το Αnthelios Baby Lotion SPF 50+ προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UV, ακόμα και από τις μακρές UVA. Χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων ΜΕΧΟPLEX®, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις UVΒ με δείκτη προστασίας SPF 50+ και από τις UVA με δείκτη PPD 39, που είναι 2 φορές υψηλότερη προστασία σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί ειδικά για το εύθραυστο βρεφικό δέρμα και είναι δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, σε βρεφικό δέρμα με τάση ατοπίας. Είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ φυσικής προέλευσης που ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ συγχρόνως ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό. Είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα, είναι υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, paraben και νανοσωματίδια, με εξαιρετικά μειωμένη συγκέντρωση οργανικών φίλτρων. Φυλάσσεται σε ειδική συσκευασία με αντλία που ελαχιστοποιεί την επαφή της σύνθεσης με εξωτερικούς παράγοντες.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες των γυναικών με βρέφη, η υφή κατά την εφαρμογή είναι ορατά λευκή με αποτέλεσμα να  φαίνεται η ακριβής περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί το προϊόν, ώστε να διασφαλίζεται η εφαρμογή του σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος.
Πρωτοπόρος στην αντηλιακή προστασία, η La Roche-Posay έχει αναδείξει το ρόλο των ακτινών UVA στην ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος και για πολλά χρόνια ενθαρρύνει την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή έκθεση στον ήλιο και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Φέτος, μια νέα έρευνα της LaRoche-Posay και της εταιρείας Ipsos που πραγματοποιήθηκε σε 23 χώρες έχει στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γνώση μας για τις συνήθειες μας απέναντι στον ήλιο και το βαθμό επίγνωσης του κίνδυνου ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος. Βασισμένη στην παρατήρηση ότι «φροντίζουμε περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων παρά για τη δική μας», η La Roche-Posay παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ΓΙΝΕ Skin checker που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα: αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του.