Αυτό το Πάσχα, οι συνδρομητές των καναλιών  Novacinema έζησαν και συνεχίζουν να ζουν τη μαγεία της Disney.

Οι κλασικές ταινίες από την ταινιοθήκη του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, που μας χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, προβάλλονται από 4 μέχρι 19 Απριλίου.

Οι συνδρομητές των  καναλιών Novacinema όλες αυτές τις μέρες ζουν  τη μαγεία της κλασσικής ταινίας «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Μίκυ Μάους, ακολουθούν το όνειρο, παρέα με την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»,   συγκινούνται με τις περιπέτειες του «Πινόκιο», απολαμβάνουν τις υπέροχες πτήσεις του «Πήτερ Παν» στη Χώρα του Ποτέ, και ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά με το Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας».

Ποτέ δεν είναι αργά για να δεις και να ξαναδείς και να ξαναδείς την ταινία των ονείρων σου. Τα κανάλια Novacinema πιστό στο ραντεβού του αλλά και στο ραντεβού μας με το κινηματογραφικό όνειρο, όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες, συνεχίζει για λίγο ακόμα τις προβολές αγαπημένων ταινιών για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε το όνειρο ξανά και ξανά…

Γι’ αυτό μη χάσετε την προβολή της ταινίας…

FANTASIA

Πέντε υπέροχες μουσικές ιστορίες φαντασίας. FANTASIA (2000)

Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 2000 (74′)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Άλγκαρ, Γκέταν Μπρίζι

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Καζάκου, Κώστα Φιλιππόγλου

Μια νέα εκδοχή της κλασικής ταινίας της Disney.

Novacinema 2: 17 Απριλίου (10:00)

Με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Επόμενες προγραμματισμένες προβολές

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ  O Μπαγκίρα, ο σοφός πάνθηρας, και ο Μπαλού, η αρκούδα, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μόγλη, ένα αγόρι που ζει στη ζούγκλα, να εγκαταλείψει το μέρος για να μεταφερθεί στον ανθρώπινο πολιτισμό.  Novacinema 2: 18 Απριλίου (10:00)

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ

Ο Πήτερ Παν, το αιώνιο παιδί, είναι ο αγαπημένος ήρωας των παραμυθιών των τριών παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ. Η Γουέντι, ο Τζον και ο Μάικλ όμως, δεν ξέρουν ότι τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη: Ο Πήτερ Παν θα τους προσκαλέσει να ταξιδέψουν μαζί του και να γνωρίσουν τη χώρα του Ποτέ…

Novacinema 2: 19 Απριλίου (10:00)