Η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενισχύει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω χορηγίας για το πρόγραμμα περίθαλψης και επανένταξης του μικρού Πάτρικ. Ο Πάτρικ είναι ένα ορφανό νεογέννητο αρκουδάκι που βρήκαν οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών στο Βροντερό Φλώρινας. Εικάζεται ότι άγνωστοι απομάκρυναν από τη φωλιά της τη μητέρα του ή ότι τη σκότωσαν προκειμένου να πάρουν το αρκουδάκι. Την φροντίδα του Πάτρικ μέχρι την επανένταξή του στη φύση έχει αναλάβει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Η χορηγία της iSquare προς τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα καλύψει τα έξοδα για τη διατροφή και περίθαλψη του Πάτρικ μέχρι και την επανένταξή του στο φυσικό περιβάλλον τον επόμενο χειμώνα. Επιπλέον, η iSquare θα παρέχει και iPad, προκειμένου να βοηθήσει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να επικοινωνήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την καθημερινή φροντίδα του Πάτρικ, συμβάλλοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η φροντίδα του Πάτρικ είναι πολύ σημαντική για την επιβίωσή του, καθώς λόγω της απουσίας της μητέρας του και του πρόωρου εξαναγκαστικού απογαλακτισμού του, έχει αυξημένες ανάγκες σε εμβόλια και φάρμακα που θα τον βοηθήσουν να παραμείνει υγιής μέχρι να επιστρέψει στη φύση. Παράλληλα, η διατροφή του Πάτρικ είναι πολύ απαιτητική καθώς η δίαιτά του αποτελείται από θρεπτικές τροφές πλούσιες σε ενέργεια και βιταμίνες.

Η συνεργασία της iSquare με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για τη φροντίδα του Πάτρικ εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Quest.