Ο διαγωνισμός έληξε.

Οι τυχεροί νικήτριες που κερδίζουν  τα υπέροχα δώρα προσφοράς των καταστημάτων «Ανατέλλω»  είναι:

1ος τυχερός:  Γιώργος Παπαντωνίου κερδίζει ένα παιδικό καρότσι Trip mimosa της Inglesina

 

2ος τυχερός:   Ελένη Σεμπέκου κερδίζει ένα ποδηλατάκι Kiddo vespa Red

 

3ος τυχερός: Άννη Μήττα κερδίζει ένα μηχανάκι μπαταριοκίνητο 6v λευκό της Kiddo

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έστειλαν τη συμμετοχή τους. 

** Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον τυχερό νικητή

Επισκεφτείτε και την σελίδα Facebook του Ανατέλλω

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του δικτυακού τόπου www.imommy.gr,(στο εξής καλούμενη η «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την εταιρεία «Α. ΤΖΕΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», (στο εξής καλούμενη ο «Δωροθέτης») διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «Ανοιξιάτικος διαγωνισμός από τα Ανατέλλω!» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διεξαχθεί αποκλειστικά στον δικτυακό τόπο www.imommy.gr σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:

1.             Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος ή εξωτερικού, αναγνώστες του δικτυακού τόπου www.imommy.gr. Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και των συνεργαζόμενων/ διαφημιζόμενων εταιρειών και του Δωροθέτη.

2.             Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, αρκεί οι αναγνώστριες να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής που αναρτάται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του δικτυακού τόπου www.imommy.gr. Οι συμμετοχές συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση που θα διεξαχθεί για την ανάδειξη της νικήτριας και κάθε αναγνώστρια έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό μία (1) μόνο φορά.

3.              Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσω του δικτυακού τόπου του περιοδικού (www.imommy.gr) μετά το πέρας του Διαγωνισμού και με βάση τα στοιχεία που θα αποστείλει. Οι σχετικές πληροφορίες αναφορικά με τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής του δώρου θα συγκεκριμενοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μεταξύ των νικητών και της Διοργανώτριας. Σε περίπτωση που η νικήτρια είναι κάτοικος εκτός Αθηνών το δώρο μπορεί να αποσταλεί με δική της επιβάρυνση.

4.             Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των διαγωνιζομένων ως προς την τήρηση και επεξεργασία των δεδομένων τους από την Διοργανώτρια για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ειδοποίηση της νικήτριας και για την παραλαβή των δώρων και θα διατηρηθούν απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανένα τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για κανένα απολύτως λόγο ούτε και θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό.