Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν πολλά πράγματα, που θα πρέπει να βάλετε σε τάξη. Με τον κυβερνήτη σας Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων την Τρίτη, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και γι’ αυτό θα επιδιώξετε να απομακρυνθείτε κάπως από τα άτομα που σας περιβάλλουν. Τα συναισθήματα σας θα είναι μπερδεμένα, αλλά αν συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, θα καταφέρετε να βρείτε τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάτε.

Ταύρος

Μην πιεστείτε για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας, αλλά δώστε προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν το μέλλον σας. Την Τρίτη, που ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιό σας για να εισέλθει στους Διδύμους, αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχετε τώρα την ευκαιρία να κάνετε πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσατε όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό ρυθμίστε τις δουλειές σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Ρυθμίστε στα οικονομικά σας ό,τι εκκρεμότητες έχετε και μην επηρεάζεστε από μια καταναλωτική μανία που σας… τριγυρίζει.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικοί, μια που οι διάφορες υποχρεώσεις, θα σας δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και μην παρασύρεστε από προσταγές τρίτων. Την Τρίτη, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σας, να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό, για να καταφέρετε να ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί και θα αυξήσει την αισιοδοξία σας.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλετε πιο γερές βάσεις στη σχέση σας, ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να τις τηρήσετε και στο τέλος να απογοητεύσετε τον σύντροφό σας. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσετε να κάνετε τις αποδόσεις σας στην εργασία σου

 καλύτερες. Θα έχεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που σου χρειάζεται, για να ανταπεξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα που θα σου επιβληθεί από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα έξοδά σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, θα σε απασχολήσουν πολύ.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσετε με προσοχή τις εκκρεμότητες σας. Με τον δυναμισμό σας θα μπορέσεις να επιτύχετε πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, καλά θα κάνετε να τις προσέξετε και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων, να περιμένετε εκπλήξεις. Στα οικονομικά, τακτοποιήστε παλιές οφειλές και μην ανοίγετε νέα μέτωπα, πριν ξεμπερδέψετε με τα προηγούμενα.

Παρθένος

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα. Λόγω της νέας θέσης του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, καλά θα κάνετε να αποφύγετε ενέργειες, που θα σας πιέσουν μελλοντικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, μάλλον δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Επαναπροσδιορίστε τα πράγματα και ολοκληρώστε τα σχέδια που έχετε μισοτελειωμένα. Τις οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις προσέξετε πολύ.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας. Λόγω της νέας θέσης του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, που θα σας επηρεάσει αρνητικά, προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας με άτομα κύρους και προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Ίσως μάλιστα νιώσετε ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά, παγιδευμένοι ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και ακούστε και την δική τους γνώμη. Συζητήσεις για νέα ανοίγματα, θα σας βοηθήσουν να αυξήσεις σταδιακά τα έσοδα σας.

Σκορπιός

Μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τα ρυθμίσετε με σοβαρότητα, γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σας διαφύγουν. Δείξτε δυναμισμό και θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε. Την Τρίτη που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οριστικά υποθέσεις της καριέρας σας, που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία. Βέβαια, η ένταση δεν θα λείπει! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειες σας και η φήμη σας να διαδοθεί!

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσάς και καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας απασχολήσουν, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσετε μεγαλύτερη έκταση. Ο Άρης από την Τρίτη και μετά σας καλεί να συζητήσετε και να επεξεργαστείτε το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και στη δουλειά σας. Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με το σύντροφό σας και την οικογένεια,  θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Στην εργασία μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Αιγόκερως

Η πίεση που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη. Καλά θα κάνετε να μη καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, αλλά να κινηθείτε με αργούς ρυθμούς, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για τα βήματά σας. Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν. Την Τρίτη, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, η κρίση σας μπορεί να είναι θολή, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Προσέξτε λοιπόν, για να μην δημιουργήσετε προβλήματα από το πουθενά! Το Σαββατοκύριακο, η επαφή σας με κόσμο θα σας φτιάξει σημαντικά τη διάθεση.

Υδροχόος

Με σύμμαχο την καλή σας διάθεση, αλλά και με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα, που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Καινούργια ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να δείτε κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές, αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σας και στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σας ή από την τάση σας να παρασύρεστε σε εύκολες υποσχέσεις.

Στην εργασία σας θα μπορέσετε την εβδομάδα αυτή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Οργανώστε τις κινήσεις σας για να μην έχετε σοβαρά προβλήματα αργότερα, αλλά και για να προλάβετε τις εξελίξεις πριν σας προλάβουν αυτές.

Ιχθείς

Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σας να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολογίζετε. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε καταστάσεις που σας περιόριζαν και ρισκάρετε να κάνετε αλλαγές, που θα σας ωφελήσουν. Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεση σας για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.