Σ ‘όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή, υπάρχει πάντα μια γλυκιά ιστορία! Η δική μου ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια…
Η μία μου γιαγιά  ήταν μια από τις καλύτερες μοδίστρες του νησιού. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν μέσα σε πατρόν, βελόνες, πολύχρωμες κλωστές και υφάσματα.
Οι γονείς της μαμάς μου επίσης ήταν δύο άνθρωποι καλλιτεχνικής φύσης. Ο παππούς μου ζωγράφιζε  και η γιαγιά μου έκανε τόσα πολλά όμορφα πράγματα που δεν μπορώ να τα απαριθμήσω ένα – ένα.  Χειροτεχνίες, κατασκευές, διακόσμηση, εργόχειρα κάθε είδους.  Περνούσα ατελείωτες ώρες μαζί τους, φτιάχνοντας πολλά και όμορφα πράγματα που έχω κρατήσει μέχρι και σήμερα… Ακόμη και τώρα, στον ελεύθερό μου χρόνο, φτιάχνω διάφορες κατασκευές για εμένα, τους φίλους μου και τα παιδιά μου. Ιδιαίτερα τα μικρά που είναι δύο ροζ, γλυκά κοριτσάκια! Ο γιος μου είναι πολύ γλυκός αλλά ως αγόρι δεν ταυτίζεται με τις δημιουργίες μου.
Ψάχνοντας για έμπνευση,  ανακάλυψα και άλλες μανούλες σαν εμένα, που έφτιαχναν όμορφα, ιδιαίτερα και χειροποίητα πράγματα με πολύ αγάπη και μεράκι. Σαν συνέπεια δημιούργησα το Moda Per Bambini, ο οποίος είναι μια προσπάθεια να μαζέψω όλα αυτά που φτιάχνω εγώ, αλλά και όσα βρήκα και να τα φέρω κοντά σας, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα αποκτήσετε σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε.
Είναι όλα φτιαγμένα με αγάπη και η αγάπη είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει στην ζωή μας.
Γ. Σουρή 01, Χίος
Tηλ.: 6936 511755, 22510 63103