Είναι οικονομική και εύκολη μια που δεν χρειάζεται καν μίξερ. Μια τούρτα σοκολάτας που μπορείτε να φτιάξετε στα γενέθλια του παιδιού σας, αλλά και γενικότερα. Άλλωστε, πάντα υπάρχουν λόγοι για μια νόστιμη τούρτα σοκολάτας! Υλικά 1 κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί φυτική σαντιγί, τύπου Μόρφατ (παγωμένη στο ψυγείο) 10 σοκολατάκια ferrero rocher 200 γραμμάρια μερέντα Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε την φυτική σαντιγί και την χτυπάτε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά. Βάζετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 1 ώρα. Βγάζετε το μπολ και το χτυπάτε με το μίξερ για 3-4 λεπτά. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη και το αφήνετε για μισή ώρα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για μία ακόμα φορά. Προσθέτετε τα ferrero σπασμένα στο χέρι και τη μερέντα Τέλος, αφήνετε την τούρτα-παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και το λαχταριστό γλυκό σας είναι έτοιμο
Λαχταριστή σοκολατένια τούρτα ψυγείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ