Είναι οικονομική και εύκολη μια που δεν χρειάζεται καν μίξερ. Μια τούρτα σοκολάτας που μπορείτε να φτιάξετε στα γενέθλια του παιδιού σας, αλλά και γενικότερα. Άλλωστε, πάντα υπάρχουν λόγοι για μια νόστιμη τούρτα σοκολάτας! Υλικά 1 κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί φυτική σαντιγί, τύπου Μόρφατ (παγωμένη στο ψυγείο) 10 σοκολατάκια ferrero rocher    200 γραμμάρια μερέντα   Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε την φυτική σαντιγί και την χτυπάτε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά. Βάζετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 1 ώρα. Βγάζετε το μπολ και το χτυπάτε με το μίξερ για 3-4 λεπτά. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη και το αφήνετε για μισή ώρα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για μία ακόμα φορά. Προσθέτετε τα ferrero σπασμένα στο χέρι και τη μερέντα Τέλος, αφήνετε την τούρτα-παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και το λαχταριστό γλυκό σας είναι έτοιμο