–  Ο μπαμπάς που γύρισε τρέχοντας από το γραφείο για να προλάβει τη σχολική γιορτή. –  Ο μπαμπάς που χτες ξενύχτησε με το μωρό, επειδή η μαμά ήταν πολύ κουρασμένη. –  Ο μπαμπάς που στριμώχτηκε κάτω από την κούνια για να βρει το αγαπημένο αυτοκινητάκι. –  Ο μπαμπάς που, ενώ δεν ξέρει να βράσει αβγό, φτιάχνει την καλύτερη φρουτόκρεμα. –  Ο μπαμπάς που έκλεισε το τάμπλετ για να κάνει τον Ταρζάν. –  Ο μπαμπάς που ξέρει να διαλέγει τις ωραιότερες κούκλες και τα πιο φανταχτερά τσιμπίδια. –  Ο μπαμπάς που συναρμολογεί αεροπλανάκια σαν τον καλύτερο μηχανικό. –  Ο μπαμπάς που ξέρει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες για πειρατές και εξωγήινους. –  Ο μπαμπάς που μπορεί να μην κλείνει τέλεια την πάνα αλλά κάνει τις πιο σφιχτές αγκαλιές. –  Ο μπαμπάς που είναι δάσκαλος-σούπερμαν στο ποδήλατο και στις βουτιές. –  Ο μπαμπάς που την περασμένη βδομάδα έμαθε να φτιάχνει το πιο νόστιμο κακάο για το πρωινό. –  Ο μπαμπάς που ξέρει να λούζει καλά-καλά τα παιδικά κεφαλάκια χωρίς να μπαίνουν νερά στα μάτια. –  Ο μπαμπάς που μαζί του είμαστε η πιο δυνατή ομάδα!
Αυτός ο μπαμπάς της καρδιάς μας γιορτάζει και η PRODERM βρίσκεται δίπλα του για να του ευχηθεί, με πολλή Αγάπη και Στοργή, να θυμάται πάντα ότι είναι ο καλύτερος μπαμπάς!
Και για να δείξει ακόμα περισσότερο την αγάπη του σε όλους τους μπαμπάδες, η Proderm τους ετοίμασε μία έκπληξη… ένα τρυφερό βιντεάκι αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνους! Απολαύστε το!