Είτε πρόκειται για μια μίνι οικογενειακή απόδραση είτε για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια, η Grecotel έχει προβλέψει για τις ανάγκες κάθε μέλους ξεχωριστά, ώστε η κάθε διαμονή στα ξενοδοχεία της να είναι μια ονειρεμένη ανάμνηση. Οι οικογένειες που επιλέγουν τα ξενοδοχεία Grecotel αισθάνονται VIP, με αποκλειστικές υπηρεσίες και εξαιρετικές ανέσεις για τους μικρούς μας φίλους.
Όλα για τα παιδιά
Επειδή το κέντρο του κόσμου είναι τα παιδιά μας, ο όμιλος Grecotel έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές για τη δημιουργική απασχόλησή τους, παρουσιάζοντας τη «μυστική συνταγή» των ξενοδοχείων της  για τις τέλειες οικογενειακές διακοπές.  Tα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας! Φανταστικές πισίνες και τεράστιες νεροτσουλήθρες βρίσκονται στην υπηρεσία των μικρών μας φίλων  για ατελείωτες βουτιές και παιχνίδια  στο νερό. Αλλά και στις παραμυθένιες αμμουδιές πλάι στην πιο κρυστάλλινη θάλασσα, τι θα μπορούσε να είναι πιο μαγικό για τα παιδιά από το να εξερευνήσουν, να κάνουν νέους φίλους και να χαρούν με εκπληκτικές δραστηριότητες; Ζητήστε να μείνετε στα οικογενειακά δωμάτια για ευρυχωρία και άνεση ή τις βολικές οικογενειακές σουίτες με δύο υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο ή ακόμα και στις μοναδικές βίλες χωρητικότητας 6 ατόμων για την άνεσή σας.  Ότι κι αν επιλέξετε, τα παιδιά θα έχουν τις δικές τους ανέσεις:  τα δικά τους μπουρνούζια, αξεσουάρ μπάνιου, παιχνίδια περιπέτειας, παιδικά μενού, παιδότοπο grecoland, μοναδικά watersports, aquaparks και ακόμη περισσότερα.
Επιλέξτε τα ξενοδοχεία τής Grecotel για τις οικογενειακές σας διακοπές και απολαύστε τις πιο συναρπαστικές αλλά και ανέμελες στιγμές της ζωής σας.
Παιδότοπος Grecoland Στον παιδότοπο αυτό, στη χώρα του παραµυθιού, οι µικροί µας φίλοι µε τη φροντίδα των ειδικών ανακαλύπτουν τα µονοπάτια της µουσικής, του θεάτρου, της περιπέτειας, αλλά και της φύσης, της ιστορίας και της δηµιουργίας. Στις ειδικές παιδικές βραδιές, οι μικροί μπόμπιρες απολαμβάνουν τις περιπέτειες των αγαπημένων τους κινηματογραφικών ηρώων ή ξεφαντώνουν με ατέλειωτο χορό και διασκέδαση στις απίθανες disco βραδιές.   Παιχνίδια περιπέτειας
Θαλάσσια σπορ, ομαδική ποδηλασία, κατάδυση, tennis, beach volley,  υδατοσφαίριση, πινγκ πονγκ, αεροβική γυμναστική, πάρτυ καραόκε, ντίσκο πάρτυ, βραδιές DVD και χορό hip hop.
Tasty Corner
Στην Tasty Corner οι μικροί μπόμπιρες απολαμβάνουν ολόφρεσκα γεύματα και γλυκούς πειρασμούς χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους γονείς! Με πλούσιους μπουφέδες όλη την ημέρα, αναψυκτικά, γλυκά, σνακ, όσο θέλουν και όσο συχνά το επιθυμούν τα παιδιά, οι έγνοιες του μπαμπά και της μαμάς εξανεμίζονται! Αποκλειστικά για τα παιδιά (3-12 ετών). 
All Inclusive
Απολαύστε ανέμελες διακοπές σε All Inclusive ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο, την Κέρκυρα, την Κρήτη & τα Δωδεκάνησα. Ιδανική λύση για οικογένειες, καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται… τα πάντα! Πλούσιοι μπουφέδες με λαχταριστές λιχουδιές όλη μέρα, αναψυκτικά, σπορ, παραμυθένιες αμμουδιές με ρηχά νερά σε βραβευμένες παραλίες, πισίνες με νεροτσουλήθρες & μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς & μεγάλους. 

Οι άσοι της Arsenal!
Ο απόλυτος προορισμός διακοπών για όλους τους γονείς που μεγαλώνουν μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές, φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στο Grecotel Olympia Riviera Resort! Το πολυτελές resort εγκαινιάζει ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Το Olympia Riviera Resort, αξιοποιώντας το γήπεδο 5×5 που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του, καλεί έναν προπονητή του Arsenal Soccer School, ειδικά για να μάθει τους μικρούς μπαλαδόρους να παίζουν ποδόσφαιρο σαν… πρωταθλητές! Πώς γίνεται η τρίπλα; Το σουτ με φάλτσο; Και πώς θα βάζω γκολ από θέση φάουλ; Θα βρίσκω πάντα τα δίχτυα, μπαμπά;
Grecotel Model Academy  H Grecotel αναλαμβάνει να εκπληρώσει το πιο μεγάλο όνειρο των πιο μικρών μελών της οικογένειας. Πώς; Με το πρόγραμμα Grecotel Model Academy, που συστήνει και επισήμως τις νεότερες επισκέπτριες του ξενοδοχείου στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Μικρά μοντέλα ηλικίας 10-16 ετών, πλαισιωμένα από καταξιωμένους επαγγελματίες, μαθαίνουν πολύτιμες συμβουλές και μυστικά πάνω στη μόδα, την τέχνη του make-up, το hair styling και την ομορφιά και… στο τέλος γίνονται το top model που πάντα ονειρεύονταν! Με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της τρυφερής τους ηλικίας, το Grecotel Model Academy προσφέρει μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό τους…
Μαθήματα αγγλικής γλώσσας σε συνεργασία με το British Council!
Συνδυάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο Mandola Rosa Suites & Villas, στο Olympia Riviera Thalasso ή στο Olympia Oasis, με junior μαθήματα Αγγλικών για τους μικρότερους. Το νέο Family πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα αγγλικής γλώσσας για τα παιδιά (αναλόγως ηλικιών και ικανοτήτων), καθώς και ομαδικά ή ατομικά μαθήματα για ενήλικες. 
40 χρόνια επιτυχίας
* Φέτος το καλοκαίρι η Grecotel γιορτάζει τα 40 χρόνια δημιουργίας του Ομίλου, με ιδιαίτερα προγράμματα & μοναδικές επετειακές προσφορές! Ενημερωθείτε, και μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τον παράδεισο!