Κριός
Είστε σε μία φάση που επιθυμείτε να τα αλλάξετε όλα, αλλά συνεχώς σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτά τα οποία θα θέλατε. Αυτήν την εβδομάδα, άνθρωποι από το παρελθόν θα σας ταράξουν. Ωστόσο με τον κυβερνήτη σας Άρη μέχρι την Τετάρτη στους Διδύμους, τα επαγγελματικά σας θα περάσουν μία περίοδο έντονης αναγέννησης και δημιουργίας.. Στα οικονομικά, φροντίστε να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα.
Ταύρος
Δεν υπάρχουν πολλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα σας αγχώσουν, μια που τα πράγματα θα κινηθούν ομαλά. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον Λέοντα και θα έχετε πολλές συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή, γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη στην επιλογή των προσώπων που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Στον οικονομικό τομέα επίσης δεν θα πρέπει να κάνετε ιδιαίτερες αλλαγές αυτή την στιγμή, αλλά ούτε και επενδύσεις. Επίσης, προσέξτε λίγο και τις μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο και μην αφαιρείστε όταν οδηγείτε.
Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα θα πρωταγωνιστήσετε, είτε με την καλή έννοια είτε με την κακή. Με τον Άρη μέχρι την Τετάρτη στο ζώδιό σας, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, μιας και ο κίνδυνος των διενέξεων είναι φανερός. Προσπαθήστε να βρείτε τα βαθύτερα θέματα που οδηγούν εσάς και το σύντροφό σας σε κρίση και βρείτε μία πιο λογική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους άλλους. Οι επικοινωνίες αυτές τις ημέρες συναντούν δυσκολίες και σας ρίχνουν το ηθικό. Από την άλλη, στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, με τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιό σας, μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που ονειρεύεστε.
Καρκίνος
Τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε ιδιαίτερα ανασφαλείς και οδηγείστε σε ολοένα και περισσότερα λάθη, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να χάνετε την ισορροπία σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας και σταματήστε να οδηγείτε τη ζωή σας με βάση το ένστικτό σας όταν βλέπετε ότι αυτό σας οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να ανακαλύψετε τους ιδανικούς τρόπους και να βρείτε τις λύσεις των προβλημάτων σας. Επαγγελματικά, είναι μία περίοδος αλλαγών, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σας, γιατί μπορεί να έχετε πολύ μεγάλες απώλειες.
Λέων
Αν και έχετε κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να βρείτε μία ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και το πάθος σε μία σχέση, τώρα με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιό σας, πρέπει να μάθετε να είστε πιο δημοκρατικοί στη σχέση σας.. Επαγγελματικά, μην πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας.Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που ο Άρης πλέον θα έχει περάσει στον Καρκίνο, προτιμήστε τη μοναχικότητα και βρείτε άλλοθι να απέχετε από τις πολλές ευθύνες που έχετε ήδη αναλάβει.
Παρθένος
Θα διανύσετε μία πραγματικά πολύ καλή φάση αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους και να σας βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση σχέσεων με πρόσωπα, που έχουν απομακρυνθεί με το πέρασμα του χρόνου. Κάποιες στιγμές μπορεί να χάνετε το χαμόγελο σας και να πνίγεστε σε ένα ωκεανό άγχους και απαισιοδοξίας, αυτό όμως έχει την ρίζα του στους φόβους που έχετε αποκτήσει από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Μην φοβάστε την αγάπη που σας δίνουν και αφεθείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να ξεκουραστείτε και μην εξωθείτε τις σωματικές σας αντοχές στα άκρα.
Ζυγός
Η παρούσα εβδομάδα είναι μία περίοδος που όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή σας. Δεν θα γίνει όμως τίποτα, αν συνεχίσετε να βάζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Προσπαθήστε  λοιπόν να είστε λιγότερο απόλυτοι και περισσότερο διπλωματικοί. Οι πλανήτες είναι σε καλές όψεις μεταξύ τους και ιδιαίτερα μέχρι την Τετάρτη, που ο Άρης θα παραμένει στους Διδύμους, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τις βάσεις για κάτι καινούριο. Στα επαγγελματικά, από την Πέμπτη και μετά που ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο θα υπάρξουν ανατροπές, χωρίς όμως να σας επηρεάζουν άμεσα. Στα οικονομικά κινηθείτε με σύνεση, γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.
Σκορπιός
Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι δύσκολη μιας και ο Άρης που θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο την Τετάρτη, θα φέρει ανατροπές και καθυστερήσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεστε περισσότερη προσοχή και κυρίως κουράγιο, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε μία ισορροπία ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των άλλων.. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε κάποιες επενδύσεις για να μη χάσετε το λογαριασμό.
Τοξότης
Νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα. Στα επαγγελματικά, οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει, αλλά και για να βάλετε τώρα τις βάσεις για τα νέα σας σχέδια. Αισθηματικά, η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο από την Τετάρτη θα σας απομακρύνει λίγο από τον σύντροφό σας και ίσως δημιουργηθεί μια ψυχρότητα μεταξύ σας. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε μια τάση για αύξηση βάρους και να ασχοληθείτε περισσότερο με αθλητικές δραστηριότητες.
Αιγόκερως
Τα πράγματα θα είναι απλά για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος κινείται σε ανάδρομη πορεία και θα φέρει κάποιες πρακτικές δυσκολίες, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Προσπαθήστε να δείτε και την άλλη πλευρά μίας κατάστασης και βρείτε τι ακριβώς φταίει, όχι μόνο στη συμπεριφορά των άλλων, αλλά και στις δικές σας αντιδράσεις. Οικονομικά από την Τετάρτη και μετά με τον Άρη να σας ευνοεί στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία περίοδος ανανέωσης και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα δείτε ότι θα είναι για καλό.
Υδροχόος
Μία χαρμόσυνη εβδομάδα ξεκινά για εσάς και πολλά γεγονότα θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό χώρο προς όφελος σας, από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, η εβδομάδα αυτή είναι μία καταπληκτική ευκαιρία να κάνετε μία δυναμική έξοδο προς τα πράγματα που θέλετε.Η επαγγελματική σας εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από την διπλωματία με την οποία θα χειριστείτε τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες και συνεργάτες. Υιοθετήστε μία υπομονετική στάση και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε για την αυτοπειθαρχία σας.
Ιχθείς
Αυτή η εβδομάδα θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνετε κάποια λάθη και τελικά να χάσετε την εύνοια από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο, που ο προσωπικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά , γι’ αυτό έχετε τα μάτια ανοιχτά για να τις αξιοποιήσετε.