Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ τα μικρά παιδιά λατρεύουν τα ζώα. Έχουν μια αμφίδρομη σχέση φιλίας και αγάπης, τόσο αθώα και τρυφερή, που πολλές φορές προκαλεί έκπληξη σ’ εμάς τους μεγάλους. Τα παιδιά βλέπουν τα ζώα ως μικρά, ανυπεράσπιστα πλάσματα που καλούνται να προστατέψουν. Είναι σαν να γίνονται για λίγο «γονείς», που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά τους. Κάτι σαν οικογένεια, που θα έκανε τα πάντα για τα μικρότερα αδύναμα μέλη της. Ακριβώς όπως, κάνει η Περντίτα και ο Πόνγκο για τα κουτάβια τους στα «101 Σκυλιά της Δαλματίας». Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney, που ξαναζωντανεύει στις οθόνες σας μέσα από τα κανάλια Novacinema, και μάλιστα σε ποιότητα High Definition για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης!

Η Ανίτα και ο Ρότζερ είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύονται, ενώ έχουν και ένα ζευγάρι σκυλιά Δαλματίας, την Περντίτα και τον Πόνγκο! Η αδίστακτη Κρουέλα Ντε Βιλ, το αφεντικό της Ανίτα και η πιο γνωστή κακιά της Disney, απαγάγει τα κουτάβια τους με σκοπό να φτιάξει το παλτό των ονείρων της. Έτσι τώρα όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν και τα 99 ακόμα σκυλάκια από τα χέρια της κακιάς Κρουέλα!

«Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας» είναι μια ταινία που υμνεί το θεσμό της οικογένειας και μαθαίνει στα παιδιά πως μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, προκειμένου να είμαστε μαζί μ’ αυτούς που αγαπάμε. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους, και μαζί για τα παιδιά όλου του κόσμου. Άλλωστε, το καλό πάντα κερδίζει το κακό, ακόμα κι όταν πρόκειται για την πανούργα Κρουέλα, που πιστεύει ότι με τα λεφτά της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Δείτε μαζί με τα παιδιά σας τι γίνεται στην απίθανη αυτή ταινία, καθώς ο Πόνγκο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γράψετε την ταινία και να τη δείτε ξανά και ξανά, μέσα από τη μοναδική δυνατότητα που σας δίνει ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+. Έτσι θα μπορείτε να επαναλάβετε την υπέροχη αυτή εμπειρία όποτε εσείς θέλετε!

Μια αληθινά μοναδική ταινία για όλη την οικογένεια, μέσα από τα κανάλια Novacinema!