Τα σχολεία έκλεισαν και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πια γεγονός. Το διάβασμα τελείωσε και όλα τα παιδιά μπορούν ξένοιαστα να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Κι ένας υπέροχος τρόπος να το κάνουν είναι να μαζευτούν με τους φίλους τους και με όλη την οικογένεια στο σπίτι, βλέποντας τις αγαπημένες ταινίες της Disney που τόσο λατρεύουν. Από τις 19 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου στα κινηματογραφικά κανάλια Νovacinema θα κάνει… περιοδεία το ζωικό βασίλειο της!

Αγαπημένοι ήρωες θα χαρίζουν μοναδικές στιγμές καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00 (Novacinema 2 και Novacinema 2 HD). Οι προβολές θα συνεχίζονται καθημερινά στις 15:00 (Novacinema 1 & Novacinema 1 HD) και τα Σαββατοκύριακα στις 09:30 (Novacinema 4).

Έτσι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κινηματογραφικούς κόσμους, συντροφιά με αγαπημένα ζωάκια-ήρωες, που πρωταγωνιστούν στις ωραιότερες animated παραγωγές του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα συναντήσουν «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τον «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», τον «Bambi» και πολλά άλλα ακόμη υπέροχα animations.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν στη Χώρα του Ποτέ µε τον «Πήτερ Παν», θα ακολουθήσουν την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και θα αφεθούν στη «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους. Επίσης, η ιστορία του αγαπημένου «Πινόκιο» θα συγκινήσει γι’ ακόμη μία φορά, ενώ οι απίθανες περιπέτειες του Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!