Η Miele Hellas, πάντα δίπλα στον καταναλωτή, δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν 1 σκούπα Miele με ένα κλικ. Ο τρόπος είναι απλός!
Περιηγηθείτε στο www.miele-shop.gr και ανακαλύψτε όλη τη γκάμα προϊόντων της. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele θα βρείτε από πλυντήρια ρούχων μέχρι προϊόντα καθαρισμού.  Όπως πάντα, η Miele σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για εσάς και την οικογένεια σας.
Αγοράστε προϊόντα Miele από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele, αξίας 50ευρώ  και άνω, και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τις 3 σκούπες C1 Classic!
Αγοράστε τώρα online στο www.miele-shop.gr
Miele Hellas  
e-mail: info@miele.gr
*  Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 5 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου2015. Στο πλαίσιο αυτής της προωθητικής ενέργειας, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια από τις τρεις Classic C1 Sprint blue ηλεκτρική σκούπα αξίας 170 €, εφόσον αγοράσουν προϊόντα αξίας 50 € και άνω από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο showroom Miele Hellas,  στη Λ. Μεσογείων 257, στο Νέο Ψυχικό Αττικής, στις 12:00μμ.