Υλικά 350 γραμμάρια φρέσκα ροδάκινα 250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά 70 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού Εκτέλεση Κόβουμε σε κομμάτια το ροδάκινο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στο multi Το πολτοποιούμε καλά και προσθέτουμε και το γιαούρτι Πολτοποιούμε και πάλι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές Βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες Μετά, βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ (ή ακόμη και με αβγοδάρτη) για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες Χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτυπούμε και πάλι το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και ξηρούς καρπούς εάν θέλουμε. Πάντως και σκέτο είναι υπέροχο και γεμάτο φρούτο.
Σπιτικό παγωτό ροδάκινο!
Το ροδάκινο είναι ένα φρούτο με μοναδικό άρωμα και γεύση. Εδώ σας δίνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό παγωτό ροδάκινο με απλά υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ