Οι γιατροί λένε ότι η μικρή Abigail δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, οι γονείς της όμως δεν το βάζουν κάτω!

Όταν η Erika Jones από το Jacksonville της Florida διένυε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό της θα γεννιόταν με σύνδρομο Down. Ωστόσο, στον υπέρηχο της 30ής εβδομάδας παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και στον εγκέφαλο της μικρής, καταλήγοντας τελικά ότι πρόκειται για όγκο.

Η μικρή Abigail ήρθε στον κόσμο στις 6 Αυγούστου 2015 και οι εξετάσεις της έδειξαν ότι ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο είναι κακοήθης και επιθετικός. Παρά τα τραγικά νέα, οι γονείς της δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να δώσουν όση περισσότερη αγάπη μπορούσαν στην κόρη τους. Αν και πίστευαν πως η Abigail θα ζήσει για λίγα 24ωρα μόνο μετά τη γέννα, η μικρή μαχήτρια εξέπληξε τους πάντες κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε μωρό.

«Κινείται, ανοίγει τα μάτια της, βγάζει φωνούλες, βγάζει τη γλώσσα της, πιάνει τα δάχτυλά μας και κάνει όλα όσα κάνουν όλα τα μωρά. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία», γράφουν στο blog τους. Και συνεχίζουν: «Δεν θέλουμε να χάσουμε την κόρη μας. Θέλουμε να τη δούμε να γελά, να χορεύει, να μαλώνει με την αδελφή της, να μαθαίνει ποδήλατο, να πηγαίνει στο σχολείο… Θέλουμε να δούμε τη ζωή της. Όμως το πιθανότερο είναι πως η ζωή της όλη θα είναι μερικές εβδομάδες ή μήνες, σίγουρα όχι χρόνια. Οι καρδιές μας πονούν για το χρόνο που δεν θα έχουμε μαζί της».

Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες της…