Πώς αντιδρά ένας φυλακισμένος όταν του δίνουν την ελευθερία του; Πώς χαμογελά κανείς στο πρώτο φως του ήλιου μετά από ουρανούς ατελείωτης συννεφιάς; Μόνο με παρόμοια συναισθήματα μπορεί να συγκριθεί η αντίδραση ενός μελλοντικού πατέρα που είχε χάσει τις ελπίδες του ότι θα μπορούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του το δικό του παιδί….

Όταν η  Dana Griffin – Graves σκέφτηκε ένα παιχνιδιάρικο τρόπο για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό της Arkell, ήξερε πως θα αντιδράσει συναισθηματικά, αλλά δεν είχε ιδέα ότι θα έκλαιγε με λυγμούς από την ευτυχία!

Οι δύο είχα προσπαθήσει να αποκτήσουν παιδί από τότε που παντρεύτηκαν, σχεδόν πριν από 17 χρόνια , αλλά μετά από τέσσερις αποβολές και ένα βρέφος που γεννήθηκε νεκρό, φαίνεται ότι το όνειρό τους άρχισε να σβήνει. Για τους σοβαρούς αυτούς λόγους το ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.  Στο βίντεο, η έγκυος γυναίκα λέει στον σύζυγό της να ανοίξει τον φούρνο, στον οποίο έχει τσουρέκια (buns) . Το «Buns in the Oven» (τσουρέκια στον φούρνο) είναι εβδομαδιαίο πρόγραμμα για έγκυες γυναίκες… οπότε ο άνδρας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, βρίσκεται στον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της… ωστόσο η αντίδραση του μελλοντικού μπαμπά είναι αυτή που καθηλώνει.  

Κι αν αυτό δεν είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι η ελπίδα είναι ένα φως που δεν σβήνει ποτέ και ότι η ενωμένη οικογένεια είναι ό,τι πιο ιερό, πιο δυνατό, πιο ισχυρό που μπορεί να υπάρξει, τι άλλο θα μπορούσε αλήθεια να είναι…