Υλικά 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα 450 γραμμάρια μαύρη κουβερτούρα 300 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος Προαιρετικά λίγη βανίλια σε σκόνη ψιλοκομμένα καρύδια 2 κ.σ. από κάποιο λικέρ της αρεσκείας σας Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο και την κουβερτούρα και λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε, προσθέτουμε τα καρύδια (όσο προτιμάτε), την βανίλια και το λικέρ. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με αυτό και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου μισή ώρα να σφίξει. Λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν μαρί, και την αφήνουμε να κρυώσει. Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο και έπειτα τα βουτάμε στο μείγμα. Μπορούμε να ρίξουμε τριμμένο καρύδι. Απλώνουμε για να σταθεροποιηθούν σε αντικολλητικό χαρτί και είναι έτοιμα
Λαχταριστά σπιτικά σοκολατάκια με 3 μόνο υλικά!

Είναι λαχταριστά, αφράτα και πολύ οικονομικά. Είναι τα πιο εύκολα σπιτικά σοκολατάκια που σίγουρα θα ξετρελάνουν τα παιδιά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες α λα πολίτα Δεν είναι δύσκολη συνταγή, αλλά θέλει λίγη υπομονή – ιδιαίτερα στο καθάρισμα της αγκινάρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκιουφιχτά με λαχανικά και κρουτόν φέτας Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου γεμάτη χρώματα, αρώματα και νοστιμιά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψάρι γλώσσα με πιλάφι Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιουβέτσι κοτόπουλο Η πρόκληση είναι να κρατήσεις τη σωστή υγρασία ώστε να μην βγει το τελικό αποτέλεσμα «στεγνό». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελαφριά και χορταστική σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες Μια εύκολη συνταγή γεμάτη φρεσκάδα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ