Ο Μπραντ για την Αντζελίνα:
«Είναι ακόμα κακό κορίτσι και το απολαμβάνω όσο τίποτα. Δεν είναι βέβαια για δημόσια κατανάλωση»
«Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να δώσω στα παιδιά μου την Άντζι για μητέρα. Ω, φίλε, είμαι τόσο χαρούμενος που την έχω»
«Μερικές φορές ξυπνάω και μένω με το στόμα ανοιχτό»
«Όταν πήρε την απόφαση (για τη μαστεκτομή), ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι μόλις δύο εβδομάδες αργότερα. Πρέπει να καταλάβετε πως είναι μία γυναίκα που δεν ήταν σίγουρη ότι θα ζήσει μέχρι τα 40 της. Είναι μία γυναίκα που είδε τη μαμά της, τη θεία της και τη γιαγιά της να αρρωσταίνουν και να καταρρέουν, όλες σε νεαρή ηλικία»
Για τα γυρίσματα του By The Sea – «Η σκηνοθέτης μου έχει τρομερή διαίσθηση για την προσωπικότητα των ανθρώπων. Αντίστοιχα, το αντιλαμβανόμουν με την πρώτη όταν κάτι δεν της άρεσε. Ως παντρεμένο ζευγάρι βέβαια, επικοινωνούσαμε με μία ματιά»  
«Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ λατρεύω τη σκηνοθεσία της γυναίκας μου. Είναι αποφασιστική, πανέξυπνη, έχει ένστικτο και επιτρέψτε μου, είναι πολύ σέξι σε αυτή τη θέση»
«Το By the Sea ίσως να μην ήταν και πολύ έξυπνη κίνηση για το μήνα του μέλιτος αλλά και πάλι, το να παλεύεις μαζί με το δικό σου άνθρωπο για να φτιάξεις κάτι…υπάρχει τίποτα άλλο που να συμβολίζει καλύτερα ένα γάμο;» (Το «By The Sea» γυρίστηκε στην Μάλτα κατά τη διάρκεια του πραγματικού μήνα του μέλιτος του ζευγαριού)
Η Αντζελίνα για τον Μπραντ:
«Ο Μπραντ έχει βελτιώσει τη ζωή μου με τρόπους που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί. Χτίσαμε μαζί μία οικογένεια. Δεν είναι μόνο ο έρωτας της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου»
«Υποθέτω πως αυτό που έχω μάθει από τον Μπραντ είναι η ικανότητα να έχω μία οικογένεια της οποίας η ευτυχία και η ευημερία έρχεται πριν από τη δική μου. Δεν θα είχα κάτι τέτοιο χωρίς αυτόν»
«Δεν έχω πολλούς φίλους για να μιλήσω. Για την ακρίβεια ο Μπραντ είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μιλάω»
«Είμαι πολύ τυχερή με τον Μπραντ. Είναι αληθινός τζέντλεμαν, αλλά και πραγματικός άντρας. Διατηρεί μία απίστευτη ισορροπία ανάμεσα σε εκείνο τον υπέροχο, τρυφερό πατέρα, έναν πανέξυπνο άνθρωπο και έναν αληθινό άντρα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό»
Και οι δύο μαζί για το πόσο φυσιολογικοί είναι σαν οικογένεια (λέμε τώρα):
«Ξυπνάμε μαζί, φτιάχνουμε πρωινό. Στο σπίτι είμαστε η Μαμά και ο Μπαμπάς. Και κάποιες φορές, είμαστε η χαζοχαρούμενη Μαμά και ο χαζοχαρούμενος Μπαμπάς, που τα παιδιά βρίσκουν πάντα πολύ γελοίους»
 «Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είμαστε γονείς, να συναντάμε τα υπέροχα, τρελά μας παιδιά, να μιλάμε για τη μέρα τους, να βεβαιωνόμαστε ότι πλένουν τα δόντια τους και έτσι όλη η ένταση από τη μέρα εκτονώνεται…μέχρι την επόμενη»
«Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την ευκαιρία να δουν μία ταινία στην οποία οι γονείς τους ερωτεύονται. Το αστείο θα είναι όταν θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι κάπως cool. Γιατί αυτή τη στιγμή, δεν μας θεωρούν καθόλου cool»