Υλικά 1 κιλό πατάτες (κατά προτίμηση τριμμένες στον τρίφτη, ή πολύ ψιλοκομμένες) 2 αυγά 1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι για muffins. Σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε έως ότου αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε τα τυριά Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις θήκες του ταψιού. Ψήνουμε για 25-35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν 5 λεπτά και είναι έτοιμα
Τα πιο νόστιμα και εύκολα muffins πατάτας!
Είναι εύκολα, οικονομικά και αποτελούν μια πολύ νόστιμη πρόταση για παιδικό πάρτυ, μπουφέ, αλλά και ένα λαχταριστό σνακ για το σχολείο. Το σίγουρο είναι ένα:Ότι τα παιδιά μας θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ