Υλικά 1 κιλό πατάτες (κατά προτίμηση τριμμένες στον τρίφτη, ή πολύ ψιλοκομμένες) 2 αυγά 1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι για muffins. Σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε έως ότου αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε τα τυριά Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις θήκες του ταψιού. Ψήνουμε για 25-35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν 5 λεπτά και είναι έτοιμα
10 Νοεμβρίου 2015 | 10:27
Πρόσφατα Άρθρα
Γίγαντες κοκκινιστοί
6 Μαΐου 2024, 08:00
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00