Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα με στόχο να βελτιώσει και να ομορφύνει την καθημερινότητα σε περισσότερα από χίλια παιδιά. Μέσα από το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» δίνει… αύρα δροσιάς και φρεσκάδας σε παιδικούς σταθμούς, προσφέροντας περισσότερο χρώμα στις ζωές και την καθημερινότητα των παιδιών με παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό… πολύτιμα εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση.
Ήδη οι παιδικοί σταθμοί σε Αίγιο, Ηράκλειο και Θήβα είναι έτοιμοι να αλλάξουν με έμπνευση και φαντασία την καθημερινότητα των μικρών παιδιών. Με τη βοήθεια των δήμων καθώς και ειδικών συνεργατών όπως αρχιτεκτόνων και μηχανικών έγιναν οι εκτιμήσεις των αναγκών των προαυλίων χώρων ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπλασή τους με παιχνίδια, τσουλήθρες, παγκάκια, κούνιες και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια και ζωγραφιές για ένα πιο ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.
Παράλληλα, σε συνεργασία με τους υπευθύνους των σταθμών καθορίστηκε το είδος του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο και προσφέρθηκε με χαρά, όπως μουσικά βιβλία, παραμύθια, γραφική ύλη, εξοπλισμός τάξεων, χάρτες, μπάλες και κούκλες. Και φυσικά, μην ξεχνάμε το βασικότερο: το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ εξασφάλισε και την σωστή ενυδάτωση των παιδιών προσφέροντας πάνω από 4.000 μπουκάλια για την κάλυψη των αναγκών των σταθμών που αναλαμβάνει.
Μείνετε συντονισμένοι στο δροσερό ταξίδι του Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ  για τις αναπλάσεις παιδικών σταθμών και στις επόμενες πόλεις – σταθμούς! Για περισσότερες πληροφορίες και άλλα νέα μπείτε στο www.avragreen.gr και https://www.facebook.com/avragreen.gr