Υλικά: 350 γραμμάρια καρύδια, κομμένα στη μέση 270 γραμμάρια ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 οC Καλύπτουμε τρεις λαμαρίνες με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Σκορπίζουμε τα καρύδια σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 7 λεπτά Τα αλέθουμε στο multi μαζί με 50 γραμμάρια ζάχαρη Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη σε υψηλή ταχύτητα, ώσπου να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα Προσθέτουμε το ξύσμα, το χυμό και το μείγμα με τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά Βάζουμε στις λαμαρίνες κουταλιές ζύμης, αφήνοντας 4 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους Ψήνουμε για 12 – 15 λεπτά Τα μεταφέρουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσουν Καλή επιτυχία!
Εύκολα μακαρόν καρυδιού με μόλις 4 υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ