Υλικά (για περίπου 20-25 κομμάτια) 4 πακέτα μπισκότα OREO σοκολάτα 1 πακέτο τυρί κρέμα (περίπου 250 γρ.) Σοκολάτα κουβερτούρα Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα μπισκότα στο multi για να τριφτούν Προσθέτουμε σ’ένα μπολ τα μπισκότα, το τυρί και τα ανακατεύουμε Τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες Στη συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί Βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα ένα- ένα τα γλυκάκια και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα για μερικές ώρες στο ψυγείο Πριν μπουν στο ψυγείο βάζουμε τα πλαστικά μπαστουνάκια και τα διακοσμούμε με χρωματιστή τρούφα, αστεράκια από ζαχαρόπαστα ή ό,τι άλλο θέλουμε
Τα πιο εύκολα σοκολατένια γλειφιτζούρια!

Είναι πολύ νόστιμα, πολύ σοκολατένια και πολύ…χριστουγεννιάτικα. Τα πανεύκολα αυτά γλειφιτζούρια, αποτελούνται από τρία μόνο υλικά και θα τα φτιάξετε σε 10 μόλις λεπτά. Μια λαχταριστή αλλά και πολύ έξυπνη και οικονομική ιδέα για πρωτότυπα χειροποίητα δωράκια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ