Υλικά Ένα στρογγυλό καρβέλι ψωμί (κατά προτίμηση χωριάτικο ή προζύμι) Φέτες τυρί της αρεσκείας σας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα, κεφαλοτύρι, τσένταρ ή οποιοδήποτε πικάντικο ή γλυκό τυρί ανάλογα με τα γούστα σας) λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο ή ξερό βούτυρο Δεντρολίβανο Εκτέλεση Κόβετε το ψωμί όπως φαίνεται στην εικόνα προσέχοντας το μαχαίρι να φτάσει βαθιά, σχεδόν μέχρι τον πάτο Μόλις σχηματιστούν τα κυβάκια ψωμιού τα ανοίγετε λίγο με τα χέρια σας Στο μεταξύ βάζετε το βούτυρο στο τηγάνι ίσα να ζεσταθεί και τσιγαρίζετε ελαφρώς το κρεμμυδάκι Με το μείγμα αυτό αλείφετε όλα τα κυβάκια που έχουν σχηματιστεί Στη συνέχεια βάζετε τις φέτες του τυριού ανάμεσα στους κύβους Το τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία. Μόλις λιώσει το τυρί είναι έτοιμο Αν το προτιμάτε πιο ροδοψημένο, πριν το βάλετε στο φούρνο το αλείφετε με λίγο λάδι Μόλις το βγάλετε από το φούρνο το πασπαλίζετε με φρέσκο δεντρολίβανο!
Λαχταριστό γεμιστό ψωμί!
Πρόκειται για μια πολύ εύκολη, χορταστική και οικονομική συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά, μια που τρώγεται με…τσίμπημα! Ένα ψωμί που θυμίζει πίτσα αλλά το φτιάχνετε σε 10 λεπτά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ