«Μια βόλτα στην  πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πάντα μια βόλτα στο όνειρο και στην ομορφιά  της ζωής. Και αυτές τις ημέρες η βόλτα  στην πόλη μου έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα πιο συγκινητική, καθώς  έχοντας διαβάσει πρόσφατα  για το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» για την ανάπλαση των παιδικών σταθμών, με ευχαρίστηση είδα μπροστά μου ολοκληρωμένους, ολοζώντανους γεμάτους χρώματα και παλμούς φαντασίας και έμπνευσης  ακόμα δύο παιδικούς σταθμούς  με την φροντίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Και η ευχαρίστησή μου έγινε ακόμα πιο έντονη όταν διαπίστωσα την εξαιρετική αισθητική και την καλοδουλεμένη  διαμόρφωση των κτιρίων των σταθμών που ομόρφυναν ακόμα περισσότερο τις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης μου.  Αμέσως σκέφτηκα, πως αν ενθουσιάστηκα και χάρηκα εγώ -που ανήκω πια στο κόσμο των μεγάλων που δύσκολα ενθουσιάζονται πια και ακόμα πιο δύσκολα χαμογελούν- πόσο ενθουσιασμένα, χαρούμενα και  συνεπαρμένα θα νιώθουν τα παιδιά  στο δεύτερο σπίτι τους,  μέσα σε ένα τόσο όμορφο, τόσο ζωντανό και  πολύχρωμο περιβάλλον. Πόσο ανεκτίμητη εικόνα και πόσο σημαντική  είναι αυτή η ενέργεια «Παίζω και Μαθαίνω» για την ανάπτυξη των παιδιών μας…

 

Ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσεις ευτυχισμένα παιδιά χρόνια, έγραψε ένας αγαπημένος συγγραφέας. Και ίσως με τέτοιους όμορφους παιδικούς σταθμούς να γίνεται στα αλήθεια. Γιατί γυρνώντας πίσω στο χρόνο, στο παιδί των τεσσάρων -πέντε χρόνων μου, στο παιδικό σταθμό της γειτονιάς μου, εκεί που ανακάλυψα τη μαγεία των χρωμάτων, της ζωγραφικής, τις μυρωδιές από τις φρεσκοξυσμένες ξυλομπογιές, τα κουτιά με τις πλαστελίνες, συνειδητοποιώ την αξία αυτών των αναμνήσεων που μας ακολουθούν σε όλη τη ζωή, σηματοδοτώντας για πάντα την πιο αθώα, την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού μας.»  

Και είναι τόση η δύναμη που χαρίζει μια ευτυχισμένη, ξένοιαστη καθημερινότητα με ποιοτικό παιχνίδι και όμορφες δραστηριότητες που μπορεί να καθορίσει  την προσωπικότητα, την εξέλιξη, την συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού,   καλλιεργώντας στην καρδιά  και το μυαλό τους αναμνήσεις και συναισθήματα απαραίτητα για να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένους, ισορροπημένους ενήλικες.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δύναμη και την αξία της  ισορροπίας, ιδιότητα εξάλλου πρωταρχική του νερού, στηρίζει το χαμόγελο και την ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία (και ειδικά σε περιοχές της επαρχίας που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη καθώς στερούνται σε πολλές περιπτώσεις κρατικής πρόνοιας και αρωγής) προσφέροντας ένα  δυνατό πρόγραμμα που αξίζει τη στήριξη όλων μας, γιατί επηρεάζει τη ζωή περισσότερων από χιλίων παιδιών, των δικών μας παιδιών.  

Και το ταξίδι συνεχίζεται… #Avra#PaizokaiMathaino