Οι σταθμοί της χαράς βρήκαν έναν ακόμα όμορφο προορισμό στα Γιάννενα, που είναι και η 4η πόλη του προγράμματος. Κι επειδή τα εμπόδια, κάνουν τους ανθρώπoυς του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ -για χάρη των παιδιών- ακόμα πιο αποφασιστικούς … οι δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά την ολοκλήρωση των εργασιών του σταθμού στην όμορφη ηπειρώτικη πρωτεύουσα, αντιμετωπίστηκαν απλά με πολλή θετική…. αύρα, προσθέτοντας χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών και ακόμη περισσότερο χαμόγελα.
Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Παιδιά που χαμογελούν μέσα σε σταθμούς που μοιάζουν περισσότερο με παιδικές χαρές, αναδεικνύοντας το πόσο σημαντικό είναι για την ανάπτυξη των παιδιών να ζουν την καθημερινότητά τους μέσα σε ένα όμορφο, ασφαλές και πολύχρωμο περιβάλλον, με παιχνίδια και υλικά που τα βοηθούν να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους.
Η πρωτοβουλία αυτή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, να υποστηρίξει την προσχολική αγωγή -που πολλές φορές αμελείται – περισσότερων από χιλίων παιδιών σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους, αποτελεί και την ουσιαστική δικαίωση και επιβράβευση των ανθρώπων πίσω από το project αυτό, που στοχεύουν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με αμέτρητα χαμόγελα, και απέραντη όρεξη για παιχνίδι υποδέχτηκαν τα παιδιά των τεσσάρων σταθμών και στις τέσσερις πόλεις ανά την Ελλάδα (Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο και τώρα Γιάννενα) το πρόγραμμα  «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Ένα πρόγραμμα που συνεχίζει για να προσφέρει κι άλλα χαμόγελα συμβάλλοντας σε περισσότερες όμορφες αναμνήσεις για περισσότερα παιδιά. Και όλοι ξέρουμε -αν θυμηθούμε τα δικά μας παιδικά χρόνια- πόσο σημαντικές, πόσο ασύγκριτες και πόσο μοναδικές είναι οι όμορφες, ανέμελες, γεμάτες από παιχνίδι και ανεξίτηλα χρώματα παιδικές αναμνήσεις.  
Και το ταξίδι συνεχίζεται…
#Avra#PaizokaiMathaino