Τα παιδιά από τη στιγμή που ξεκινούν να περπατούν είναι πολύ πιθανό να πέσουν και να χτυπήσουν. Στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των πρώτων 3 χρόνων της ζωής τους. Σε αυτές τις ηλικίες απαιτείται όχι μόνο μεγάλη προσοχή και σωστή πρόληψη αλλά και άμεση επέμβαση από τον ειδικό σε περίπτωση τραυματισμού.

Εάν το παιδί τραυματιστεί, το τραύμα μπορεί να καταλήξει σε μία πληγή για την οποία να μην είμαστε σίγουροι αν χρειάζεται απλά μια επουλωτική αλοιφή ή κάτι περισσότερο. Για παράδειγμα αν το τραύμα είναι σε σημείο που δεν αφήνει την πληγή να κλείσει, π.χ. γόνατο ή αγκώνες ή αν η πληγή δείχνει να είναι αρκετά βαθιά τότε καλό είναι  να μεταφέρουμε το παιδί στο γιατρό άμεσα, καθώς είναι ο μόνος αρμόδιος για να εκτιμήσει αν το παιδί χρειάζεται ράμματα. Στην περίπτωση που το τραύμα είναι πιο επιφανειακό και δεν χρειάζεται ράμματα μπορείτε να εφαρμόσετε την κατάλληλη επουλωτική αλοιφή.

Το Repaderm είναι ένα διάφανο, άοσμο gel με αποδεδειγμένη επουλωτική & καταπραϋντική δράση. Περιέχει ένα συγκεκριμένο εκχύλισμα καλαμποκιού (GMO-Free) που φύεται στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας με άριστες επουλωτικές ιδιότητες. Διεγείρει την παραγωγή των ινοβλαστών, επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος και βελτιώνει την επουλωτική διαδικασία. Επίσης περιέχει σιλανόλες υαλουρονικού οξέος με αποδεδειγμένη αναγεννητική, αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση καθώς και αντισηπτικούς / αντιβακτηριακούς παράγοντες.

Συνολικά, η σύνθεση του Repaderm αποτρέπει τις επιμολύνσεις, επουλώνει γρήγορα και ανακουφίζει το δέρμα. Γενικότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια σε : • μικροχειρουργικές επεμβάσεις του δέρματος, επεμβάσεις αισθητικής κλπ • θεραπείες ακμής χωρίς να αφήνει σημάδια • τραύματα – εκδορές – κατακλίσεις • εγκαύματα, ιδιαίτερα μετά από Laser ή χημικά peeling • ραβδώσεις σε όλο το σώμα

Δεν αφήνει λιπαρότητα – Δεν κολλάει – Δεν περιέχει άρωμα και χρωστικές ουσίες.

Θα το βρείτε στα Hondos Center & σε επιλεγμένα φαρμακεία. Δείτε τα σημεία πώλησης ΕΔΩ

Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.»

τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014

www.inpa-gr.com 

facebook