Πρόκειται να βαφτίσετε το μωράκι σας και αναζητάτε κάτι το ιδιαίτερο; Καλώς ήλθατε σε ένα ξεχωριστό, δημιουργικό, εκλεπτυσμένο, χαρούμενο κόσμο… στον κόσμο του Ζoo.
Το Ζοο, με πρωτότυπες ιδέες και πολύ κέφι, δημιουργεί αυτό που σας ταιριάζει, αυτό που έχετε ονειρευτεί και μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη ανάμνηση για την ξεχωριστή αυτή μέρα του μικρού σας.
Η Ζωή βάζει όλη της τη δημιουργικότητα, την αγάπη και τη φαντασία της, για να κάνει μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας ακόμα πιο ξεχωριστή.  Μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες, με παιχνιδιάρικη διάθεση,  φτιαγμένες μία μία με μεράκι, θα στολίσουν και θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στη βάπτιση του παιδιού σας.
Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο όμορφα, ποιοτικά και καλαίσθητα υλικά, τo Zoo προσπαθεί να υλοποιήσει κάθε σας όνειρο για μια ξεχωριστή βάπτιση.

Η δημιουργία, η φαντασία και το μεράκι δεν σταματούν μόνο στις μπομπονιέρες.  Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του www.zoodesigns.gr  και γνωρίστε τις υπέροχες χειροποίητες ιδέες και προτάσεις… που σίγουρα θα δώσουν άλλη -πιο χαρούμενη, πιο κεφάτη και σπιρτόζικη- διάσταση και προοπτική στην έννοια του πιο πρωτότυπου και εντυπωσιακού χειροποίητου δώρου.