Υλικά 10 μπάρες γκοφρέτα με γέμιση σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, κομμένη σε κομματάκια ή σε σταγόνες Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε το μείγμα από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά Κατόπιν βουτάμε μία-μία τις μπάρες γκοφρέτας στη λιωμένη σοκολάτα Ακουμπάμε την κάθε μπάρα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, τη μία δίπλα ακριβώς στην άλλη. Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και οι λιχουδιές μας είναι έτοιμες!
Σπιτικές λαχταριστές γκοφρέτες με 2 μόνο υλικά

Οι γκοφρέτες σοκολάτας αρέσουν πολύ στα παιδιά, και επειδή ακριβώς είναι σπιτικές θα τις λατρέψουν ακόμα περισσότερο. Μια λαχταριστή (και οικονομική) συνταγή με 2 μόλις υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ