Πολύ εύλογα θα σκεφτείτε πως οι άντρες απολαμβάνουν να δέχονται το στοματικό έρωτα λόγω κάποιας επιβολής που συνδέεται με την φύση τους. Και όμως, αυτό είναι λάθος. Ούτε επειδή στιγμιαία μπορεί να αισθάνονται ισχυροί. Και όχι όπως πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο τρόπος τους να νιώσουν καλά για όλα αυτά που μας προσφέρουν καθημερινά, την διεκπεραίωση που κάνουν στις «αντρικές δουλειές». Οι άντρες έχουν τρεις παραπάνω λόγους να αγαπούν το στοματικό σεξ και αυτοί οι λόγοι δημιουργούν έκπληξη, γιατί έχουν να κάνουν με πιο βαθιά συναισθήματα. Ω ναι, οι άντρες έχουν συναισθήματα και είναι περήφανοι γι’ αυτά!

Οι άντρες νιώθουν αποδεκτοί με το στοματικό έρωτα

Οι άντρες νιώθουν την αποδοχή από τη σύντροφο τους με το στοματικό σεξ. Για πολλούς ανθρώπους αυτή η πράξη υποδεικνύει μια συναισθηματική σύνδεση, η οποία είναι μοναδική μεταξύ του ζευγαριού. Οι γυναίκες που το κάνουν με προθυμία κάνουν τους συντρόφους τους να νιώθουν πιο οικεία και αυτό δημιουργεί αυτομάτως μια στενότερη σχέση μεταξύ τους. Οι άντρες μπορεί να δείχνουν πανίσχυροι, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού τους που νιώθει ανασφάλεια και έντονες πράξεις συντροφικότητας που φιλτράρονται μέσα από την σεξουαλική πράξη κάνουν αυτό το κομμάτι να γεμίζει και νιώθουν ολοκληρωμένοι.

Οι άντρες αγαπούν το στοματικό σεξ λόγω της αγάπης που έχουν για τη σύντροφο τους

Ίσως να έχουμε την τάση να ξεχνάμε πως το σεξ δεν είναι μια απλά κυνική πράξη, λόγω του βομβαρδισμού που τρώμε καθημερινά ποικιλοτρόπως (ΜΜΕ, διαφήμιση, διαδίκτυο κτλ.). Ωστόσο το σεξ έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Το σεξ δημιουργεί ευχαρίστηση και μας ενεργοποιεί. Και το σεξ επιπλέον δημιουργεί αγάπη. Υπάρχουν άντρες που ντρέπονται να παραδεχτούν ανοιχτά στους φίλους τους πως νιώθουν μεγάλη αγάπη για τη γυναίκα με την οποία κάνουν σεξ, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Η παθιασμένη αγάπη πολλαπλασιάζει την ευχαρίστηση που δίνει το σεξ, με όποιον τρόπο αυτό κι αν προσφέρεται. Πολλοί άντρες έχουν δηλώσει πως έχουν νιώσει ολοκλήρωση της αγάπης τους για την γυναίκα τους, αφού αυτή τους προσφέρει στοματικό έρωτα.

Τους κάνει να νιώθουν αξιοσέβαστοι

Παρομοίως με την αίσθηση της αγάπης και της αποδοχής, υπάρχουν άντρες που για να εξηγήσουν την ευχαρίστηση του στοματικού έρωτα χρησιμοποιούν τη λέξη «σεβασμός». Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να είναι εκτιμώμενοι, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί απλά και ως μια ανάγκη για βαθύ θαυμασμό. Το στοματικό σεξ όταν προσφέρεται και δίδεται, επειδή δεν είναι μια συμβατική ερωτική διαδικασία, δημιουργεί το αίσθημα του θαυμασμού και του σεβασμού, επομένως και μια αίσθηση φροντίδας και αγάπης.