Υλικά λαγάνα κομμένη στη μέση ελιές ψιλοκομμένες λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό) τυρί φέτα τριμμένο
(προαιρετικό) Για τη σάλτσα 4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά
Λαχταριστή λαγάνα- πίτσα!

Αν σας περίσσεψε λαγάνα από την Καθαρή Δευτέρα, ή γενικά αν θέλετε να φτιάξετε μια σαρακοστιανή συνταγή, εύκολη και οικονομική, τότε η πίτσα-λαγάνα που σας προτείνουμε θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Και τα παιδιά θα την λατρέψουν βέβαια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραβιόλια με σπανάκι Με αυτό το πιάτο, θα πείσετε τα παιδιά να φάνε το πολύτιμο και θρεπτικό σπανάκι χωρίς να παραπονεθούν. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σορμπέ κεράσι με τρία υλικά Σορμπέ από το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φρούτο χωρίς να χρειάζεστε παγωτομηχανή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομελέτα στο φούρνο με λαχανικά Αφράτη ομελέτα στο φούρνο που μπορείτε να συνοδεύσετε με τα αγαπημένα σας λαχανικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σιριοπιαστή λεμονόπιτα Σιριοπιαστή λεμονόπιτα που μπορείτε να συνδυάσετε με μια μπάλα παγωτό βανίλια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βουτυρένιος πουρές πατάτας Βουτυρένιος πουρές πατάτας, το τέλειο συνοδευτικό για το μεσημεριανό ή το βραδινό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι Η πιο εύκολη συνταγή για ένα από τα πιο αγαπημένα μας παραδοσιακά γλυκά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πιο νόστιμος μεζές: Λιαστές ντομάτες σε βάζο Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λιαστές ντομάτες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με σπανάκι και παρμεζάνα Ριζότο με σπανάκι και παρμεζάνα, γεύμα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό παστέλι με σουσάμι και φιστίκια Σπιτικό και θρεπτικό παστέλι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό παγωτό πραλίνα χωρίς παγωτομηχανή Φτιάχνουμε παγωτό πραλίνα απολαυστικό και δροσερό, ιδανικό για τις μέρες του καύσωνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ