Υλικά
λαγάνα κομμένη στη μέση
ελιές ψιλοκομμένες
λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι
Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό)
τυρί φέτα τριμμένο
(προαιρετικό)
Για τη σάλτσα
4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της.
Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση
Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά
9 Μαρτίου 2016 | 14:55
Πρόσφατα Άρθρα
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50