Υλικά Λίγες φέτες μπέικον (4-5) 2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας (το τσένταρ είναι ιδανικό για τη συνταγή αυτή) μυρωδικά (ρίγανη, βασιλικό) 8 αυγά Εκτέλεση Βουτυρώστε ή λαδώστε τα φορμάκια Ψιλοκόψτε και τσιγαρίστε το μπέικον Χτυπήστε τα αυγά ελαφρά , προσθέστε το τριμμένο τυρί, το μπέικον μετά τα μυρωδικά 15 περίπου λεπτά Ξεφορμάρετε και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί επιπλέον.
18 Μαρτίου 2016 | 11:34
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00