Υλικά Έτοιμη ζύμη για πίτσα 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (κατά προτίμηση κάποιο μαλακό όπως μοτσαρέλα 10 ντοματάκια 1 φλιτζάνι μπρόκολο 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες ή καρέ 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες ή καρέ 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι 1 κρεμμύδι κομμένο σε καρέ Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βράζουμε το μπρόκολο για 2 λεπτά, το βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και το αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε σε λωρίδες, ή καρέ τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια στη μέση Ανοίγουμε τη ζύμη σε έναν κύκλο διαμέτρου 30 εκατοστών και την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί Αλείφουμε και τις άκρες με ελαιόλαδο Απλώνουμε τη σάλτσα στο κέντρο της πίτσας και ρίχνουμε τη μοτσαρέλα Για να φτιάξουμε το σχέδιο του ουράνιου τόξου. ξεκινάμε τοποθετώντας τα υλικά κυκλικά και αρχίζοντας από το κέντρο Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα, για 20΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.
Πίτσα Ουράνιο Τόξο!

Είναι μια εύκολη, νόστιμη και πολύ χαρούμενη πίτσα, που θα λατρέψουν τα παιδιά. Παράλληλα όμως είναι και ένας έξυπνος τρόπος για να φάνε τα παιδιά και λαχανικά. Μια συνταγή νηστίσιμη και…λαχταριστή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ