Παρόλο που η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατάφεραν να κρατήσουν για λίγο κρυφή τη νέα εγκυμοσύνη, η Εύα δεν μπορεί να καλύψει με επιτυχία την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Έτσι, σε πρόσφατη φωτογράφηση στο Λος Άντζελες, αρκετοί πρόσεξαν την αλλαγή στο σώμα της. Ήδη τον Οκτώβριο είχε δηλώσει σε συνέντευξη, πως ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα απ’ το Χόλιγουντ για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και προφανώς, δεν εννοούσε μόνο τη 19 μηνών Εσμεράλντα.  Μάλλον θα περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να δηλώσουν επίσημα τα χαρμόσυνα νέα.
Το άλλο διάσημο ζευγάρι που ετοιμάζεται για το δεύτερο μωρό του, δεν είναι άλλο από την Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς. Η 28χρονη Μπλέικ έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να κάνει και άλλα παιδιά και πως ανυπομονεί να δει την επίδραση του ενός μωρού στο άλλο (η κόρη της Τζέιμς είναι 16 μηνών). Οπότε, όταν εμφανίστηκε πρόσφατα στο Μαλιμπού στα γυρίσματα της νέας της ταινίας The Shallows με καμουφλαρισμένη «κοιλίτσα», δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη. Το περιμέναμε.
Και τα δύο ζευγάρια αρνήθηκαν μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσουν επίσημα τα χαρμόσυνα νέα, αλλά δεν μας εκπλήσσει, καθώς μ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο χειρίστηκαν και την πρώτη εγκυμοσύνη. Κράτησαν κρυφές, σαν επτασφράγιστο μυστικό, τις πρώτες τους εγκυμοσύνες μέχρι που τα παιδιά τους γεννήθηκαν.