Υλικά: 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές της σούπας χυμός λεμόνι 400 γρ. κατεψ. βατόμουρα Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμόνι. Τοποθετούμε το μείγμα σε multi, προσθέτουμε τα βατόμουρα και δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε το μείγμα σε τέσσερα μπολάκια και τα βάζουμε για 20 λεπτά στην κατάψυξη. Έτοιμο! Tip: Αν δεν έχετε βατόμουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεράσια, φράουλες, σμέουρα ή όποιο άλλο φρούτο εποχής προτιμάτε. Σημασία έχει να είναι κατεψυγμένο! Καλή επιτυχία!