Υλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια) 4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 4 κουτ. σούπας ζάχαρη (προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο μείγμα και 1 κουτ. σούπας δυόσμο) Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το β’αζουμε στο ειδικό δοχείο για παγωτό. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό
23 Ιουνίου 2016 | 10:16
Πρόσφατα Άρθρα
Λευκά φασόλια με ταχίνι και μυρωδικά
20 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φαλάφελ με καρότο και κόλιανδρο
19 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο στη σχάρα με πέστο
18 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού
17 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Στρογγάνοφ με μανιτάρια
16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο
15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο
6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
