Η βάπτιση του νηπίου είναι το ιερό μυστήριο που χαρίζει στο παιδί τη λυτρωτική του χάρη και οι σταυροί βάπτισης αποτελούν το σύμβολο-κόσμημα που θα το συνοδεύσουν σε όλη του τη ζωή.  Σε αυτή την σημαντική στιγμή το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή όπου θα βρείτε την πληρέστερη συλλογή σε παιδικά κοσμήματα και τον καταλληλότερο σταυρό για την βάπτιση. 

Το κοσμηματοπωλείο ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ από το 1986 ενσωματώνει στον χρυσό και τις πολύτιμες πέτρες τεχνική γνώση και σχεδιαστική αρτιότητα προσφέροντας καλαίσθητα κοσμήματα με προσοχή στις λεπτομέρειες. Στις προθήκες του καταστήματος μας αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.haritidis.gr θα βρείτε πλούσιες συλλογές από παιχνιδιάρικα βραχιόλια και ταυτότητες μέχρι χρυσές παραμάνες και κωνσταντινάτα για το μικρό σας αγγελούδι. 

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. Οι σταυροί βάπτισης είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού. Ακολουθώντας τις ανάγκες τις εποχής παρουσιάσαμε την τελευταία συλλογή σταυρών σε 14 και 18 καράτια που δανείζεται στοιχεία και μοτίβα από την ορθόδοξη παράδοση αλλά ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις των νέων γονιών για απέριττη κομψότητα. Λευκά διαμάντια και χρωματιστές πέτρες όπως ρουμπίνια και ζαφείρια δένουν γλυκά με τις αποχρώσεις του χρυσού και μετουσιώνονται επιδέξια σε διαχρονικά κοσμήματα.

Η παράδοση συνεχίζεται με το ίδια προσήλωση στην ποιότητα αλλά και νέα διάθεση. Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.