Υλικά 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη ½ φλιτζάνι κάποια ψιλοκομμένα φρούτα (προαιρετικά) Εκτέλεση Βάζουμε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη (και τα ψιλοκομμένα φρούτα αν θέλουμε) σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζουμε ξυλάκια από πάνω Καταψύχνουμε για 4 ώρες και οι γρανίτες μας είναι έτοιμες
Λαχταριστή γρανίτα καρπούζι σε ξυλάκια!
Οι γρανίτες είναι ένας πραγματικά δροσιστικός τρόπος για να αναζωογονηθούμε οποιαδήποτε ζεστή καλοκαιρινή μέρα! Εμείς σας δίνουμε μια πολύ γρήγορη και υγιεινή συνταγή για γρανίτα καρπούζι ( ή γρανίτα πεπόνι που γίνεται με τον ίδιον τρόπο) που θα απολαύσουν πολύ τα παιδιά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φαλάφελ με καρότο και κόλιανδρο Δοκιμάστε μια ακόμη πιο υγιεινή εκδοχή για φαλάφελ, με σάλτσα γιαουρτιού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού Ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ για χορτοφάγους με ξηρούς καρπούς και κάστανα, για να μπούμε για τα καλά στο mood... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρογγάνοφ με μανιτάρια Μία εύκολη συνταγή για ένα χορτοφαγικό στρογγανόφ μανιταριών, τόσο πλούσιο και νόστιμο όσο και η κλασική εκδοχή με κρέας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ