Οι περισσότεροι γονείς πασχίζουν να κοιμίσουν τα μωρά τους για να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο να ξεκουράσουν τον εαυτό τους. Αυτό βέβαια δεν ισχύει στην περίπτωση της φωτογράφου – μαμάς  από το Λος Άντζελες, Laura Izumikawa, που περιμένει να κοιμηθεί το αστεράκι της, όχι για να ξεκουραστεί, αλλά για να το απαθανατίζει κάθε του στιγμή, την ώρα που κοιμάται.
Μόλις η μικρούλα Joey Marie πέσει η στην αγκαλιά του Μορφέα, η μαμά της, της φοράει προσεκτικά περούκες και κοστούμια, μεταμορφώνοντάς τη σε γνωστούς ήρωες… από Pokemon, και  Game of Thrones μέχρι Sia kai Beyonce!
Οι φωτογραφίες της Joey Marie έχουν τρελάνει το Instagram και μέχρι στιγμής η μικρή έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 190.000 followers, ενώ ο αριθμός όλο και ανεβαίνει. 
Όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο του Cosplay, το οποίο είναι ένα παιχνίδι με κοστούμια, συνήθως εμπνευσμένα από χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών ή κόμικ.  Είναι ένα φαινόμενο περισσότερο συνηθισμένο στην Ιαπωνία, την Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.  Το Cosplay είναι παγκοσμίως αποδεκτό σαν μία μορφή «Τέχνης»