Η σειρά LEGO® DUPLO® καταφέρνει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον όλων των παιδιών ηλικίας 2 – 5 ετών και να εξασκεί τις δεξιότητές του παίζοντας. Αυτό συμβαίνει και με το παιχνίδι Αρκτική (10803)

Οι μικροί ζωόφιλοι θα λατρέψουν αυτό το εύκολο στην κατασκευή Αρκτικό σετ. Το έλκηθρο με τα σκυλιά, το καγιάκ και το ιγκλού προσφέρουν μια πραγματικά περιπετειώδη αίσθηση, που δίνει το έναυσμα για παιχνίδι ρόλων με κάθε λογής ιστορίες με θέμα τους πάγους. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να μάθουν από αυτό το περιβάλλον, τα ζώα και τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Περιλαμβάνει 2 LEGO® DUPLO® φιγούρες: μπαμπά και παιδί, συν μια φάλαινα, μια πολική αρκούδα και ένα σκυλί χάσκι.

Φτιάξε ένα ιγκλού και δες την απίστευτη άγρια φύση της Αρκτικής!

Υπάρχουν πάρα πολλά ζώα στον κόσμο και είναι όλα τους διαφορετικά. Με διαφορετικά χρώματα και διαφορετικά σχήματα. Η ομορφιά κρύβεται ακριβώς σ’ αυτή την ποικιλομορφία. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να ταξιδέψουν μαζί τους σ’ ολόκληρο τον κόσμο, και χάρη στη φαντασία τους, να γνωρίσουν ζώα και ανθρώπους ή απλώς να εξερευνήσουν την ομορφιά της Γης μας. Αυτή η γνώση περνάει τα σύνορα και διευρύνει τους ορίζοντες τόσο των παιδιών όσο και των γονέων. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουν. Μιλήστε τους για τα ονόματα των ζώων και πώς αποκαλούμε τα μωρά ζωάκια. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των ζώων και γιατί μερικά από αυτά ζουν στη ζούγκλα και μερικά στην Αρκτική. Το παιχνίδι με τα σετ LEGO® DUPLO® Ταξίδι στον Κόσμο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στην ηλικία του παιδιού σας. Τα μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν τον ήχο που κάνει ένα λιοντάρι ή μια μαϊμού. Συνδυάστε τα με επιπλέον σετ LEGO® DUPLO® Ταξίδι στον Κόσμο για να φέρετε και πάλι κοντά τα μωρά με τους γονείς τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα δείξουν ενδιαφέρον, για παράδειγμα, για τις καθημερινές συνήθειες των ζώων ή για την τροφή που τρώνε.   Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο Τα παιδιά ταξιδεύουν κάθε μέρα. Στα όνειρά τους επισκέπτονται διαφορετικές ηπείρους ή ακόμη και διαφορετικούς πλανήτες. Τι γνωρίζουν, όμως, για το φυσικό περιβάλλον των ζώων; Πού ζει ένας ιπποπόταμος ή ένας πιγκουίνος; Με το νέο σετ LEGO® DUPLO® Ταξίδι στον Κόσμο, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να ταξιδεύουν από μέρος σε μέρος, με πλοίο ή αεροπλάνο, και να μαθαίνουν για τα διάφορα ζώα και το περιβάλλον τους. Διαθέτει ένα ναό που μπορούν να κατασκευάσουν, ένα σκηνικό σαβάνας, σκηνικό δάσους, σκηνικό Ανταρκτικής και ένα αεροπλάνο και πλοίο που μπορούν να κατασκευάσουν.   Συμβουλή για παιχνίδι Πώς να παρουσιάσετε τον κόσμο των ζώων στα μικρότερα παιδιά Τυπώστε μερικές κάρτες με φωτογραφίες ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, και δώστε τις στον μικρό σας κατασκευαστή. Αφήστε τον να δοκιμάσει να ταιριάξει τις κάρτες με τα DUPLO ζώα. Πού ζουν αυτά τα ζώα; Στη σαβάνα ή στην Αρκτική; Παίξτε μαζί του και ζήστε εξωτικές περιπέτειες. Όλα τα προϊόντα DUPLO κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας – γιατί για εμάς το ασφαλές παιχνίδι είναι το μόνο παιχνίδι.

Αρκτική LEGO® DUPLO®  (10803)
Κατάλληλο για ηλικίες 2 – 5 ετών