Υλικά 1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί, 1½ φλιτζ. τσαγιού τυρί φέτα ή ανθότυρο ή μανούρι, θρυμματισμένο (περίπου 3 κουτ. σούπας για κάθε φέτα ψωμιού) 1½ φλιτζ. τυρί κίτρινο Ντομάτες ή ντοματίνια (ή λίγη έτοιμη σάλτσα ντομάτας) Λίγα λουκανικάκια (ή κάποιο ζαμπόν ή μπέικον) Λάδι Λίγη έτοιμη σάλτσα ντομάτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Στρώνουμε σε ένα πυράντοχο σκέτος τη φρατζόλα που έχουμε χωρίσει στα δύο Αλείφουμε το ψωμί με λάδι Αν θέλουμε την πίτσα μας πιο ελαφριά αφαιρούμε λίγη ψίχα Απλώνουμε τα λουκανικάκια, τη σάλτσα ντομάτας, (ή τα ντοματίνια) και τέλος τα τυριά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. και ψήνουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά το τυρί και να ζεσταθούν ομοιόμορφα τα υλικά. Συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.
Εύκολη πίτσα σε 10 ‘ με το χθεσινό ψωμί!
Μια εύκολη, γρήγορη και λαχταριστή πίτσα που θα φτιάξετε σε 10 λεπτά με το χθεσινό μπαγιάτικο ψωμί και ελάχιστα υλικά που σίγουρα έχετε στο ψυγείο σας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ