Υλικά 2 αβγά 1 φλιτζάνι γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλιτζάνι αλεύρι 2 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη Εκτέλεση Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα (περίπου μια κουταλιά της σούπας), από το μείγμα , (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι Τέλος γεμίζουμε τις κρέπες με μερέντα και αν θέλουμε τις βάζουμε στο φούρνο, για ελάχιστο χρόνο, για να λιώσει η γέμιση *Αν θέλουμε προσθέτουμε στη γέμιση κάποιο παγωτό ή τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
30 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:43
Πρόσφατα Άρθρα
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00