1. Όπως έχουν δείξει σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, οι ψείρες έχουν εξελιχθεί ως είδος και έχουν γίνει πολύ πιο ανθεκτικές στις ουσίες που χρησιμοποιούσαμε για την απομάκρυνση τους μέχρι τώρα.
  2. Ένα παιδί μπορεί να κολλήσει ψείρες ανεξαρτήτως αν το κεφάλι του είναι καθαρό ή βρώμικο αφού οι ψείρες μεταδίδονται με τη στενή επαφή των μαθητών όταν παίζουν. Από τον έντονο κνησμό μπορεί το παιδί να προκαλέσει ανοιχτές πληγές πάνω στο δέρμα της κεφαλής, να μπουν μικρόβια και να προκληθεί μόλυνση.
  3. Κατά την καταπολέμηση τους, αποφύγετε τα χημικά σκευάσματα και προτιμήστε εκείνα που βασίζουν την αποτελεσματικότητά τους στην αφυδάτωση και θάνατό των ψειρών. Αποτελεσματικά είναι επίσης τα προϊόντα που περιέχουν ουσίες οι οποίες προκαλούν ασφυξία στις ψείρες
Τα Item K.O Poux Gel & Shampoo και K.O Lentes φροντίζουν για εσάς και τα παιδιά σας, καθώς προσφέρουν άμεση αντιφθειρική θεραπεία και ολοκληρωμένη απωθητική προστασία.
Βγάλτε KNOCK OUT ψείρες & κόνιδες με Item K.O Poux!! 
Πρωτοποριακή αντιφθειρική θεραπεία
Το K.O. Poux Gel της ΙΝΠΑ αποτελεί μια πρωτοποριακή αντιφθειρική θεραπεία  που σας απαλλάσει άμεσα από ψείρες και κόνιδες µε απόλυτη ασφάλεια, με τη μέθοδο της ασφυξίας. Το K.O. Poux αποτελεί την πλέον αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα συνηθισμένα χημικά αντιφθειρικά φάρμακα. Δημιουργεί μία θρεπτική μάσκα ειδικά σχεδιασμένη να παραμένει στα μαλλιά χωρίς να στάζει και να λερώνει. Μετά την εφαρμογή του αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Κ.Ο. Poux είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό με μία μόνο χρήση και μία επαναληπτική ύστερα από 5 -7 ημέρες για προληπτικούς  λόγους.
Ολοκληρωμένη αντιφθειρική προστασία
Τώρα μπορείτε να προλάβετε τις ψείρες χάρη στην ολοκληρωμένη απωθητική προστασία που σας εξασφαλίζει το K.O. Lentes  & Κ.Ο Poux Shampoo με αιθέρια έλαια ευκάλυπτου, μυρτιάς, φασκομηλιάς, τούγιας και δυόσμου.
Για πρόληψη και απώθηση των ψειρών βάλτε κάθε πρωί μια μικρή ποσότητα K.O. Lentes στις παλάμες σας και περάστε το ελαφρά στα μαλλιά των παιδιών. Οι ψείρες δεν πλησιάζουν ενώ τα μαλλιά λάμπουν και μυρίζουν θαυμάσια. To K.O Poux Shampoo αποτελεί ένα απαλό φυτικό σαμπουάν για την καθημερινή αντιφθειρική προστασία και υγιεινή όλης της οικογένειας σε περιόδους έξαρσης των ψειρών
Θα τα βρείτε στα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία & ηλεκτρονικά καταστήματα.
Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014
Ακολουθήστε μας στο facebook