Υλικά 450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα Ρίχνουμε το μείγμα σε πυράντοχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Το πιο εύκολο σοκολατογλυκό με 2 υλικά!
Το fudge είναι ένα λαχταριστό και πολύ γρήγορο γλυκό με πλούσια, βελούδινη γεύση σοκολάτας. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεσογειακή τάρτα Νόστιμο και θρεπτικό πιάτο, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να απολαύσετε τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κολοκύθα Η ιδιαίτερη αυτή σαλάτα, στην οποία επικρατεί η γλυκιά γεύσης της κολοκύθας, μπορεί να συνοδευτεί με ψητό χαλούμι, σολομό... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρυφερό μοσχάρι φρικασέ με σπανάκι και μυρωδικά Με πλούσιο αυγολέμονο που δένει υπέροχα τη σάλτσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με κολοκύθα butternut Το μυστικό του; Κρεμώδης μοτσαρέλα, καβουρδισμένα κουκουνάρια και φασκόμηλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα Ένα απλό, κλασικό ελληνικό πιάτο. Σε αυτή τη συνταγή το αρνί μαρινάρεται όλη τη νύχτα, έπειτα τυλίγεται σε λαδόκολλα... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαροκεφτέδες Αυτά τα κεφτεδάκια ψαριού είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να φέρουν τη μυρωδιά της θάλασσας στο τραπέζι τους... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελαφρύ επιδόρπιο γιαουρτιού με αρωματισμένα πορτοκάλια Μια υπέροχη ιδέα για πρωινό ή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με δαμάσκηνα Ένα ζεστό, αρωματισμένο πιάτο με σαφράν Κοζάνης και δαμάσκηνα, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σε κάθε τραπέζι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kέικ λεμονιού Είτε για κέρασμα, είτε για επιδόρπιο, αυτά τα νόστιμα κεκάκια είναι ένα comfort food που εντυπωσιάζει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σούπα κουνουπιδιού Μια απλή σούπα κουνουπιδιού γεμάτη γεύση, για να ζεστάνετε τον ουρανίσκο σας τώρα που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Mακαρονάκι ογκρατέν Το μυστικό είναι ότι ουσιαστικά όλη η συνταγή φτιάχνεται ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τάρτα κουρού με καραμελωμένα κρεμμύδια, ντοματίνια και ανθότυρο Το κόλπο είναι ότι προψήνουμε την βάση της τάρτας και μετά επικεντρωνόμαστε στη γέμιση που θέλουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ