Ο χειμώνας είναι αγαπημένη εποχή των ιώσεων, καθώς τόσο το κοινό κρυολόγημα λόσο και η γρίπη κάνουν πολύ συχνά την εμφάνιση τους. Αντισταθείτε στις επιθέσεις του χειμώνα, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το Nasaleze Cold είναι ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός εκνεφώματος φυσικής κυτταρίνης, εκχυλίσματος άγριου σκόρδου και εκχυλίσματος μέντας, που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση τόσο των ιώσεων, όσο και του κοινού κρυολογήματος.

Χάρη των συστατικκών του, εμποδίζει τους ιούς και τα μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα να εισβάλουν στον οργανισμό, δημιουργώντας μια φυσική ασπίδα προστασίας. Επιπλέον περιέχει όλες τις ωφέλιμες ουσίες του σκόρδου, η απορρόφηση των οποίων είναι πιο άμεση μέσω των βλεννογόνων της μύτης, χωρίς να αφήνει την αντιαισθητική του μυρωδιά. Παράλληλα το εκχύλισμα μέντας (γνωστή για τις αντιβακτηριακές και αντιικές της ιδιότητες) δροσίζει και εξασφαλίζει εύκολη αναπνοή.

Το Nasaleze Cold:

  •  – Προφυλάσσει από ιούς και μικρόβια.
  •  
  •  – Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα (χωρίς μπούκωμα και καταρροή).

       – Είναι φυσικό και απολύτως ασφαλές για όλη την οικογένεια.

       – Με ειδικό δοσομετρητή, που εξασφαλίζει διάρκεια 30 ημερών (200 χρήσεις).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών, παιδιά, ακόμη και από εγκύους, διότι δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες. Το συνιστούν ωτορινολαρυγγολόγοι και παιδίατροι παγκοσμίως.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία & σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014

www.inpa-gr.com 

www.facebook.com/inpagreece