Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο ευφάνταστα, τα πιο δημιουργικά, τα πιο παιχνιδιάρικα! Στην πιο ζεστή ατμόσφαιρα του χρόνου συντροφιά με τα πιο αγαπημένα LEGO των παιδιών, τα LEGO® DUPLO®, απολαύστε μαζί με το μικρό σας τον  πιο συναρπαστικό συνδυασμό για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και φαντασίας  με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που ξεδιπλώνουν μαγικά τα LEGO® DUPLO® για τα χεράκια του μόνο! Τα LEGO® DUPLO® έχουν την ικανότητα να κάνουν όχι μόνο μικρούς αλλά και μεγάλους να «κολλάνε» για ώρες με τις κατασκευές, γιατί οι δυνατότητες που δίνουν είναι απεριόριστες, προκαλώντας το μυαλό, το κέφι αλλά και το…επίκαιρο πνεύμα των Χριστουγέννων!
Σας προτείνουμε δύο χριστουγεννιάτικες ιδέες για κατασκευές με LEGO® DUPLO® που σίγουρα θα συναρπάσουν τους μικρούς σας αρχιτέκτονες. Τι αν δεν έχουν κάποια από τα κομμάτια, μπορούν να εμπνευστούν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες  δημιουργίες.  Εξάλλου αυτή είναι και η φιλοσοφία των LEGO® DUPLO®: έμπνευση, δημιουργία, φαντασία, ανάπτυξη και χαρά!
Φτιάξτε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Θα χρειαστείτε: πράσινα και κίτρινα τουβλάκια για το δέντρο, ένα καφέ τουβλάκι για τον κορμό και ένα κόκκινο & μπλε για τα δωράκια κάτω από το δέντρο.
Δείτε το βίντεο
Φτιάξτε έναν χιονάνθρωπο και ένα ζαχαρωτό
Θα χρειαστείτε: κόκκινα και λευκά τουβλάκια για το ζαχαρωτό και λευκά τουβλάκια για τον χιονάνθρωπο, μαύρα για το καπέλο του και ένα κόκκινο για το κασκόλ του.
Δείτε το βίντεο
Βέβαια, όπως όλοι οι γονείς γνωρίζουμε πολύ καλά, μεγαλύτερη αξία έχει η έμπνευση κάθε παιδιού, η δημιουργική του φαντασία, η διάθεση για δράση και εξερεύνηση, η τόλμη της προσωπικότητας και η πηγαία ανάγκη που κάθε παιδική ψυχούλα έχει, για γέλιο, χαρά και όμορφες αυθόρμητες στιγμές. Ό,τι δηλαδή υπάρχει στον συναρπαστικό κόσμο των LEGO® DUPLO®
Καλές γιορτές σε όλους!!!