Υλικά 220γρ. μπισκότα digestive 80γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.) Kρόκους από 2 αυγά Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι Λίγη άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση Βάζετε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθετε Απλώνετε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνετε την βάση για περίπου 10 λεπτά Την αφήνετε να κρυώσει Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να αφραατέψουν Προσθέτετε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο μίξερ και ρίχνετε τον χυμό λεμονιού Μόλις ενσωματωθεί στο μείγμα, σταματάτε το μίξερ και αδειάζετε την κρέμα πάνω στην βάση Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για περίπου 15 λεπτά κι έπειτα την αφήνετε να κρυώσει εντελώς πριν την βάλετε στο ψυγείο να παγώσει Σερβίρετε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.
H πιο λαχταριστή και εύκολη Lemon pie!
Μια πολύ εύκολη και λαχταριστή εκδοχή της κλασικής λεμονόπιτας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ