Η φωτογράφος Ivette Ivens, από τη Λιθουανία, γνωστή για τις υπέροχες  φωτογραφίες της θέμα το θηλασμό και την μητρότητα, επιστρέφει με νέο της φωτογραφικό project : «Γενιές».
Το νέο έργο είναι αφιερωμένο στην οικογένειά της και απεικονίζει τον απίστευτο δεσμό που έχουν τα παιδιά της με τους  παππούδες τους, παρόλο που τους βλέπουν μόνο μία φορά τον χρόνο.
Όπως η ίδια δηλώνει.: «Τώρα που ζω σε μια διαφορετική ήπειρο βλέπω τους γονείς μου μια φορά το χρόνο. Οι γονείς μου είναι μεγαλύτερης ηλικίας και κάθε φορά που τους συναντώ αναρωτιέμαι αν θα τους ξαναδώ την επόμενη χρονιά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που τα παιδιά μου είναι σε θέση να βιώσουν την αγάπη και την καθοδήγηση των παππούδων. Είναι τόσο σημαντικό και αλλάζει τη ζωή, πραγματικά».
Θέλοντας να κρατήσει ζωντανές αυτές τις τρυφερές και ευτυχισμένες αναμνήσεις, η φωτογράφος μαμά χρησιμοποιεί τις εντυπωσιακές δεξιότητες της στη φωτογραφία και δημιουργεί μια σειρά συγκινητικών φωτογραφιών που σίγουρα θα αποτελέσουν αργότερα ένα ανεκτίμητο «δώρο» για τα παιδιά της.